Energy balls met havermout en kokos
Energy balls met havermout en kokos
bewaar
bewaar

Energy balls met havermout en kokos

Echte energiebommetjes, deze energy balls met havermout en kokos!

10 min. bereiden
30 min. wachten
8waarderingen

Aan de slag

1

Breek de bananen in stukken en doe samen met de pindakaas, havermout, zaden & pittenmix, ¼ van de de kokosrasp, kaneel, het vanille-extract en eventueel zout in de keukenmachine en mix in 1-2 min. tot een fijn mengsel.

2

Hak de chocolade in kleine stukjes en roer door het mengsel. Maak er 12 balletjes (per 12 stuks) van ter grootte van een kleine walnoot. Rol de balletjes door de rest van het kokosrasp in de kom. Laat minimaal 30 min. opstijven in de vriezer.

bewaartipDe balletjes kun je afgedekt 3 dagen in de koelkast bewaren en zijn in de vriezer 3 maanden houdbaar.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Energy balls met havermout en kokos

Echte energiebommetjes, deze energy balls met havermout en kokos!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig