Makkelijke vegetarische lasagne
Makkelijke vegetarische lasagne
bewaar
bewaar

Makkelijke vegetarische lasagne

In een portie van deze makkelijke vegetarische lasagne heb je in een klap al 300 g groente binnen! Zoals altijd lekker met een dakje van gesmolten kaas. Goed ge(s)laagd dus!

15 min. bereiden
30 min. oventijd
15 min. wachten
23waarderingen

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de groente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het plantaardig gehakt toe en bak nog 2 min. Schenk de passata erbij en laat met de deksel op de pan 15 min. op laag vuur koken.

2

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel een schep saus over de bodem van de ovenschaal en verdeel daar ⅓ van de lasagnevellen en ⅓ van de saus over. Herhaal met de rest van de vellen en saus en eindig met de saus. Bestrooi met de kaas en bak ca. 30 min. in de oven.

variatietip Ook lekker met 300 g rundergehakt in plaats van het plantaardig rulgehakt. Bak het wat langer tot het mooi rul wordt.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Makkelijke vegetarische lasagne

In een portie van deze makkelijke vegetarische lasagne heb je in een klap al 300 g groente binnen! Zoals altijd lekker met een dakje van gesmolten kaas. Goed ge(s)laagd dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig