Tandoori met vega kipstuckjes en rijst

Handig: met een pakket en maar een paar extra toevoegingen zet je zó dit maaltje op tafel.

850 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de specerijenmix uit het pak wereldgerechten samen met ¾ van de olie schep om met de vegetarische kipstuckjes. Laat staan tot gebruik.

  2. Kook de rijstmix uit het pak in 14 min. gaar en giet af.

  3. Rasp ondertussen de komkommer grof en laat uitlekken in een vergiet. Meng de yoghurt met de raita-sausmix uit het pak en schep om met de geraspte komkommer en peen julienne. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en het bak de kipstuckjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het water en de sausmix uit het pak toe, roer door en breng aan de kook. Laat 2 min. al roerend zachtjes koken.

  5. Voeg de crème fraîche toe en warm 1 min. mee. Serveer de rijst met de tandoori en de raita.

Tandoori met vega kipstuckjes en rijst

Handig: met een pakket en maar een paar extra toevoegingen zet je zó dit maaltje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig