Schep de zoete-aardappelblokjes om met ⅓ van de olie, komijn- en paprikapoeder, peper en eventueel zout. Verdeel over het mandje van de airfryer en rooster 25 min. op 200 °C. Schep halverwege om.
Verhit ondertussen ⅓ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de tomatenpuree 1 min. Voeg het gehakt toe en bak al omscheppend 8-10 min. Schep halverwege de picadillokruiden erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de rest van de olie met de chilivlokken 1 min. in een kleine steelpan op laag vuur. Haal van het vuur en meng de honing erdoor.
Verdeel de zoete aardappel, cottage cheese, avocado in plakjes en het gehakt over een bowl. Besprenkel met de hot honey.
High protein hot honey bowl
Een next-level AVG'tje! Zoete aardappel, cottage cheese, avocado & beef. Dat is genieten én je proteïne binnenkrijgen.
25 min. bereiden
11 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
High protein hot honey bowl
Een next-level AVG'tje! Zoete aardappel, cottage cheese, avocado & beef. Dat is genieten én je proteïne binnenkrijgen.

hoofdgerecht
2 personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Schep de zoete-aardappelblokjes om met ⅓ van de olie, komijn- en paprikapoeder, peper en eventueel zout. Verdeel over het mandje van de airfryer en rooster 25 min. op 200 °C. Schep halverwege om.
Verhit ondertussen ⅓ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de tomatenpuree 1 min. Voeg het gehakt toe en bak al omscheppend 8-10 min. Schep halverwege de picadillokruiden erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de rest van de olie met de chilivlokken 1 min. in een kleine steelpan op laag vuur. Haal van het vuur en meng de honing erdoor.
Verdeel de zoete aardappel, cottage cheese, avocado in plakjes en het gehakt over een bowl. Besprenkel met de hot honey.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g zoete aardappelblokjes
3 el milde olijfolie
1 tl gemalen komijn
1 tl milde paprikapoeder
35 g tomatenpuree
300 g biologisch rundergehakt
1 el picadillokruiden
½ tl chilivlokken
2 el vloeibare honing
200 g cottagecheese
1 avocado
Dit heb je nodig
airfryer