Klop de eieren los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de komkommer en tomaat in plakjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en schenk het eimengsel erbij. Leg de sneetjes brood naast elkaar in het eimengsel. Bak 3-4 min. tot de bovenkant van het ei gestold is.
Keer de omelet met het brood om, vouw de zijkanten van de omelet naar binnen en beleg een kant met cottage cheese, sla, tomaat, komkommer en zalm. Vouw dicht en schep uit de pan.
Swirlbrood sandwich met omelet
Ondersteboven van ons swirlbrood! Met deze upside down-hack heb je binnen een handomdraai een goedgevulde sandwich.
10 min. bereiden
8 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Swirlbrood sandwich met omelet
Ondersteboven van ons swirlbrood! Met deze upside down-hack heb je binnen een handomdraai een goedgevulde sandwich.

1 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de komkommer en tomaat in plakjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en schenk het eimengsel erbij. Leg de sneetjes brood naast elkaar in het eimengsel. Bak 3-4 min. tot de bovenkant van het ei gestold is.
Keer de omelet met het brood om, vouw de zijkanten van de omelet naar binnen en beleg een kant met cottage cheese, sla, tomaat, komkommer en zalm. Vouw dicht en schep uit de pan.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
3 middelgrote scharreleieren
50 g komkommers
½ Finest Red Nederlandse trostomaat
½ el milde olijfolie
2 sneetjes bakkersbrood swirl volkoren
50 g AH cottage cheese
1 blaadje kropsla
50 g gerookte zalm 30% verlaagd in zout