Pastasalade met tuinbonen en pesto

Tuinbonen zijn zacht en vol van smaak en combineren perfect met courgette, basilicum en arrabbiata-pesto in deze pasta.

685 kcal

20 min. bereiden

4.3/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

januari 2025 - januari 2025

Peulen Special 2025 - Peulen Special 2025

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de kipstukjes 6-8 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan.

  2. Snipper ondertussen de ui. Snijd de knoflook fijn en de courgettes in blokjes. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en courgette 5 min.

  3. Spoel ondertussen de bonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de basilicumblaadjes en rucola grof.

  4. Giet de pasta in een vergiet, spoel onder koud stromend water en doe in een kom. Roer de pesto erdoor. Voeg het ui-courgettemengsel, tuinbonen, rucola en basilicum toe en meng erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Pastasalade met tuinbonen en pesto

Tuinbonen zijn zacht en vol van smaak en combineren perfect met courgette, basilicum en arrabbiata-pesto in deze pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig