Bastogne cheesecake van Philadelphia (advertentie)

Koken met Philadelphia: maak de feestdagen extra feestelijk met deze heerlijke Philadelphia Bastogne cheesecake! Een echte klassieker waar iedereen wel een stukje van lust.

550 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 45 min. oventijd / 12 uur 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bekleed een taartvorm met bakpapier en verwarm de oven voor op 165°C (hetelucht). 

  2. Mix 22 bastogne koeken en gesmolten boter in een keukenmachine. Druk het mengsel op de bodem van de taartvorm en zet de bodem in de koelkast. 

  3. Klop met een elektrische mixer de Philadelphia, zure room en suiker glad. Voeg de eieren één voor één toe en meng op lage snelheid. Rasp de citroen en voeg toe aan het mengsel.

  4. Giet de vulling op de bodem en bak de cheesecake in een waterbad (zie tip) in de oven gedurende 45 min (het midden moet nog iets zacht zijn). Laat de cheesecake 30 min afkoelen in de oven en vervolgens een nacht in de koelkast. 

  5. Garneer met de rest van de bastogne koeken en frambozen.

Gerelateerde recepten

Bastogne cheesecake van Philadelphia (advertentie)

Koken met Philadelphia: maak de feestdagen extra feestelijk met deze heerlijke Philadelphia Bastogne cheesecake! Een echte klassieker waar iedereen wel een stukje van lust.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig