Zoete aardappelpizza van Giorgia’s Kitchen

Aan de slag met deze mooie oranje pizzaatjes van Giorga!

35 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de zoete aardappelen en kook 12-15 gaar in ruim komend water. Giet af, laat even afkoelen en prak fijn in een kom. Meng het zelfrijzend bakmeel door de zoete aardappel en kneed tot een deeg.

  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi je werkblad met wat zelfrijzend bakmeel en verdeel het deeg in 5 stukken. Rol elk stuk deeg uit, vorm er een kleine pizza van (je kunt hier ook een uitsteekvorm voor gebruiken) en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Verdeel de pizza sauce over de pizza’s, bestrooi met de mozzarella en het basilicum. Bak de pizza’s ca. 10 min. tot gaar en knapperig.

  • bereidingstipVoeg evt. wat extra zelfrijzend bakmeel toe als het deeg te nat is.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Zoete aardappelpizza van Giorgia’s Kitchen

Aan de slag met deze mooie oranje pizzaatjes van Giorga!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig