Doe 350 g mango in de blender en mix glad. Verdeel ¼ van de mango over de bodem van de siliconen muffinvorm.
Doe de havermout met de Griekse yoghurt, de rest van de gepureerd mango, honing en 3 el kokosrasp in de blender en mix glad. Schenk het havermengsel over de siliconen muffinvorm en zet minstens 3 uur in de vriezer, of tot het yoghurtijs hard is.
Snijd ondertussen de rest van de mango in kleine blokjes. Haal de frozen oats cups uit de vorm en verdeel met de mangopuree naar boven over een schaal. Laat ca. 10 min. staan en verdeel de blokjes mango en de rest van de kokosrasp erover
Blended mango oats cups (advertorial)
15 min. bereiden / 3 uur wachten
5 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Blended mango oats cups (advertorial)

12 porties
15 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Doe 350 g mango in de blender en mix glad. Verdeel ¼ van de mango over de bodem van de siliconen muffinvorm.
Doe de havermout met de Griekse yoghurt, de rest van de gepureerd mango, honing en 3 el kokosrasp in de blender en mix glad. Schenk het havermengsel over de siliconen muffinvorm en zet minstens 3 uur in de vriezer, of tot het yoghurtijs hard is.
Snijd ondertussen de rest van de mango in kleine blokjes. Haal de frozen oats cups uit de vorm en verdeel met de mangopuree naar boven over een schaal. Laat ca. 10 min. staan en verdeel de blokjes mango en de rest van de kokosrasp erover
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
400 g diepvries mangostukjes
70 g volkoren havermout fijne vlokken
280 g Campina high protein Greek yoghurt 1,5% fat
3 el honing
4 el biologische kokosrasp
Dit heb je nodig
muffinvorm met 12 holtes