Blended mango oats cups (advertorial)

15 min. bereiden / 3 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe 350 g mango in de blender en mix glad. Verdeel ¼ van de mango over de bodem van de siliconen muffinvorm.

  2. Doe de havermout met de Griekse yoghurt, de rest van de gepureerd mango, honing en 3 el kokosrasp in de blender en mix glad. Schenk het havermengsel over de siliconen muffinvorm en zet minstens 3 uur in de vriezer, of tot het yoghurtijs hard is.

  3. Snijd ondertussen de rest van de mango in kleine blokjes. Haal de frozen oats cups uit de vorm en verdeel met de mangopuree naar boven over een schaal. Laat ca. 10 min. staan en verdeel de blokjes mango en de rest van de kokosrasp erover

Gerelateerde recepten

Blended mango oats cups (advertorial)

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig