Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olijfolie en bak ca. 30 min. in de oven. Besmeer de kabeljauwhaasjes met de olijfolie. Schep halverwege de aardappel om, verdeel de vis ernaast en bak nog 15 min.
Snipper ondertussen de ui fijn. Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Doe het spinaziemengsel in het hakmolentje van de staafmixer en maal met korte pulsen tot een grove massa.
Roer de zuivelspread naturel erdoor en breng op smaak met peper. Serveer de vis met de aardappel en spinazie.
Kabeljauw met spinazie en aardappelpartjes - 12+ maanden (Opperdepop)
Voor de kleine fijnproevers onder ons: zachte kabeljauw met spinazie en gebakken aardappeljes.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Kabeljauw met spinazie en aardappelpartjes - 12+ maanden (Opperdepop)
Voor de kleine fijnproevers onder ons: zachte kabeljauw met spinazie en gebakken aardappeljes.

hoofdgerecht
2 porties
245 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olijfolie en bak ca. 30 min. in de oven. Besmeer de kabeljauwhaasjes met de olijfolie. Schep halverwege de aardappel om, verdeel de vis ernaast en bak nog 15 min.
Snipper ondertussen de ui fijn. Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Doe het spinaziemengsel in het hakmolentje van de staafmixer en maal met korte pulsen tot een grove massa.
Roer de zuivelspread naturel erdoor en breng op smaak met peper. Serveer de vis met de aardappel en spinazie.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
250 g aardappelpartjes
3 tl milde olijfolie
130 g kabeljauwhaasjes
½ middelgrote ui
100 g verse spinazie
1 el zuivelspread naturel
Dit heb je nodig
bakpapier
staafmixer met hakmolen