Snijd de kipdijfilet in blokjes en de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn.
Kook de mienestjes in een pan met ruim kokend water in 5 min. gaar en giet af, spoel na met koud water. Laat uitlekken in een zeef of vergiet.
Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de kipdijfilet in ca. 7 min. goudbruin op middelhoge temperatuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5-8 min. mee op hoge temperatuur. Voeg in de laatste min. de knoflook en rode peper naar smaak toe.
Voeg de yakisobasaus en gekookte mienestjes toe en warm het geheel goed door. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de sesammix.
AH gesneden verspakket yakisoba
25 min. bereiden
3 ingrediënten
- vegatipVervang de kipfilet door tempeh ketjap.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH gesneden verspakket yakisoba

hoofdgerecht
3 personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipdijfilet in blokjes en de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn.
Kook de mienestjes in een pan met ruim kokend water in 5 min. gaar en giet af, spoel na met koud water. Laat uitlekken in een zeef of vergiet.
Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de kipdijfilet in ca. 7 min. goudbruin op middelhoge temperatuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5-8 min. mee op hoge temperatuur. Voeg in de laatste min. de knoflook en rode peper naar smaak toe.
Voeg de yakisobasaus en gekookte mienestjes toe en warm het geheel goed door. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de sesammix.
vegatip:Vervang de kipfilet door tempeh ketjap.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 3 personen)
195 g kipdijfilet
1 AH yakisoba gesneden verspakket
2 el zonnebloemolie