AH gesneden verspakket yakisoba

25 min. bereiden

pittig

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipdijfilet in blokjes en de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn.

  2. Kook de mienestjes in een pan met ruim kokend water in 5 min. gaar en giet af, spoel na met koud water. Laat uitlekken in een zeef of vergiet.

  3. Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de kipdijfilet in ca. 7 min. goudbruin op middelhoge temperatuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5-8 min. mee op hoge temperatuur. Voeg in de laatste min. de knoflook en rode peper naar smaak toe.

  4. Voeg de yakisobasaus en gekookte mienestjes toe en warm het geheel goed door. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de sesammix.

  • vegatipVervang de kipfilet door tempeh ketjap.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

AH gesneden verspakket yakisoba

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig