AH verspakket butter chicken

45 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de pompoen in blokjes van 2 cm. Snijd de tomaat in blokjes. Schil de gember dun en hak fijn. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de kipdijfilet in blokjes.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de ui, gember en knoflook 2 min. op hoge temperatuur. Voeg de kipdijfilet toe en bak 3 min. op hoge temperatuur.

  3. Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak 1 min. op hoge temperatuur. Voeg de tomaten, pompoen en het water toe, breng aan de kook en laat 20-25 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.

  4. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Voeg de boter en kookroom toe aan de saus en laat door en door warm worden. Serveer de butter chicken met de rijst.

  • combinatietipLekker met koriander en pappadums.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

AH verspakket butter chicken

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig