AH gesneden verspakket pulled chicken tortilla's

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak een coleslaw van de helft van de groentemix met de mayonaise en azijn, zet apart tot gebruik.

  2. Verdeel de kruidenmix over de kipfilets. Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan en bak de kipfilet 5 min. Keer halverwege.

  3. Voeg de Mexicaanse tomatensaus toe met het water en laat 10 min. op middelhoge temperatuur stoven.

  4. Haal de kipfilets uit de pan en maak er behulp van twee vorken pulled chicken van. Voeg de kip en de rest van de groentemix toe aan de saus en laat nog 2 min. koken op middelhoge temperatuur.

  5. Prak de avocado's. Verwarm ondertussen de wraps: Koekenpan: verwarm de wrap aan beide zijden ca. 15 sec. Oven (200 °C): leg een wrap in een ovenschaal. Dek af en verwarm 1 minuut per stuk of 5 min. bij meerdere wraps in het midden van een voorverwarmde oven. Magnetron (750 Watt): leg een wrap op een voor de magnetron geschikt bord. Dek af en verwarm 10 sec. per stuk of 1 min. bij meerdere wraps.

  6. Serveer de wraps met de geprakte avocado, coleslaw en pulled chicken.

Gerelateerde recepten

AH gesneden verspakket pulled chicken tortilla's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig