Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en laat in de pan droogstomen.
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen en de knoflook fijn. Snijd de kippendijen in dunne reepjes.
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de eieren in 5-7 min. rondom lichtbruin. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de ui en knoflook in de achtergebleven olie 3 min. Voeg de kip toe en bak 7 min. Voeg de roti masala trafasie, trassie trafasie, sperziebonen, eieren, aardappelen en het water toe. Laat met deksel op de pan 15 min. op laag vuur koken. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel alles over de borden en serveer de roti erbij.
Snelle roti kip masala (advertorial)
Handig: met voorverpakte platen en een sausje zet je in een handomdraai dit bordje op tafel!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Snelle roti kip masala (advertorial)
Handig: met voorverpakte platen en een sausje zet je in een handomdraai dit bordje op tafel!

hoofdgerecht
4 personen
800 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en laat in de pan droogstomen.
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen en de knoflook fijn. Snijd de kippendijen in dunne reepjes.
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de eieren in 5-7 min. rondom lichtbruin. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de ui en knoflook in de achtergebleven olie 3 min. Voeg de kip toe en bak 7 min. Voeg de roti masala trafasie, trassie trafasie, sperziebonen, eieren, aardappelen en het water toe. Laat met deksel op de pan 15 min. op laag vuur koken. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel alles over de borden en serveer de roti erbij.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g iets kruimige aardappelen
4 middelgrote scharreleieren
2 middelgrote uien
2 tenen knoflook
430 g scharrelkipdijfilet
5 el zonnebloemolie
360 ml Faja Lobi roti masala trafasie
1 tl Faja Lobi trassie trafasie
400 g verse sperziebonen
100 ml water
200 g Faja Lobi Surinaamse sandhia's roti's