Snelle roti kip masala (advertorial)

Handig: met voorverpakte platen en een sausje zet je in een handomdraai dit bordje op tafel!

800 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en laat in de pan droogstomen.

  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.

  3. Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen en de knoflook fijn. Snijd de kippendijen in dunne reepjes.

  4. Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de eieren in 5-7 min. rondom lichtbruin. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Bak de ui en knoflook in de achtergebleven olie 3 min. Voeg de kip toe en bak 7 min. Voeg de roti masala trafasie, trassie trafasie, sperziebonen, eieren, aardappelen en het water toe. Laat met deksel op de pan 15 min. op laag vuur koken. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper.

  6. Verwarm ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel alles over de borden en serveer de roti erbij.

Snelle roti kip masala (advertorial)

Handig: met voorverpakte platen en een sausje zet je in een handomdraai dit bordje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig