Maccheroni met 'nduja en kappertjes (advertorial)

Lumache rigate maccheroni, letterlijk vertaald: 'geribbelde slakken'. Door de holle vorm en ribbels blijft de saus gevangen in de pasta en is elke hap dus vol smaak. In dit geval in rijke tomatensaus met 'nduja en kappertjes.

650 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper ondertussen de uien. Snijd de peterselie fijn, bewaar de steeltjes en het blad apart. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur. Voeg de peterseliesteeltjes en zongedroogde tomaten toe en bak 3 min. mee.

  3. Voeg de pastasaus, kappertjes, 2 el kappertjesvocht en de nduja toe en verwarm al roerend 3 min.

  4. Giet de pasta af, vang wat kookvocht op. Meng de pasta met de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Verdeel over de borden. Bestrooi met de peterselieblaadjes.

  • combinatietipLekker met chilivlokken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Maccheroni met 'nduja en kappertjes (advertorial)

Lumache rigate maccheroni, letterlijk vertaald: 'geribbelde slakken'. Door de holle vorm en ribbels blijft de saus gevangen in de pasta en is elke hap dus vol smaak. In dit geval in rijke tomatensaus met 'nduja en kappertjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig