Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in 8 dunne plakjes (per 4 personen) en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in ca. 12 min. lichtbruin en knapperig.
Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd in partjes. Snijd de surimisticks heel fijn en meng met de mayonaise, ½ tl limoenrasp (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes. Verdeel de plakjes over de crostini en verdeel de surimisalade erover. Bestrooi met ¼ van de chilivlokken.
Meng de rest van het limoenrasp in een ondiep schaaltje met de rest van de chilivlokken. Maak de randen van de glazen nat met het vruchtvlees van een partje limoen en doop in het chilivlokkenmengsel. Verdeel de limoenpartjes en ijsblokjes over de glazen en schenk de ginger mule erbij. Roer door en serveer direct met de crostini.
Mocktail Ginger Mule met crostini met surimisalade (advertorial)
Powerkoppel: deze lichtpittige gingermule mocktails en de crostini met romige surimisalade zijn een perfecte match. Kom maar door met die borrel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mocktail Ginger Mule met crostini met surimisalade (advertorial)
Powerkoppel: deze lichtpittige gingermule mocktails en de crostini met romige surimisalade zijn een perfecte match. Kom maar door met die borrel.

4 personen
275 kcal
15 min. bereiden
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in 8 dunne plakjes (per 4 personen) en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in ca. 12 min. lichtbruin en knapperig.
Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd in partjes. Snijd de surimisticks heel fijn en meng met de mayonaise, ½ tl limoenrasp (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes. Verdeel de plakjes over de crostini en verdeel de surimisalade erover. Bestrooi met ¼ van de chilivlokken.
Meng de rest van het limoenrasp in een ondiep schaaltje met de rest van de chilivlokken. Maak de randen van de glazen nat met het vruchtvlees van een partje limoen en doop in het chilivlokkenmengsel. Verdeel de limoenpartjes en ijsblokjes over de glazen en schenk de ginger mule erbij. Roer door en serveer direct met de crostini.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 afbak robuust witte demi baguette
1 el milde olijfolie
½ biologische limoen
100 g surimisticks
2 el mayonaise
1 eetrijpe avocado
1 tl chilivlokken
12 ijsblokjes
4 blikken Royal Club mocktail ginger mule flavour 0% alcohol
Dit heb je nodig
bakpapier
glazen