Kook de noedels in een pan ruim kokend water in 2 min. beetgaar (korter dan op de verpakking staat aangegeven). Giet af en laat staan tot gebruik.
Verhit de olie op hoog vuur in een wokpan en roerbak de wokgroente 4 min. Voeg de tofureepjes, het water en de woksaus toe en laat 2 min. op middelhoog vuur koken.
Haal de pan van het vuur, schep de noedels erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over 2 kommen.
Verse noedels met tofu en gember-knoflooksaus
Verse eiernoedels, knapperige wokgroente en zachte tofureepjes in een rijke gember-knoflooksaus. Dit snelle gerecht voelt als een klein feestje in je kom.
15 min. bereiden
6 ingrediënten
- serveertipLekker met gebakken uitjes.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Verse noedels met tofu en gember-knoflooksaus
Verse eiernoedels, knapperige wokgroente en zachte tofureepjes in een rijke gember-knoflooksaus. Dit snelle gerecht voelt als een klein feestje in je kom.

hoofdgerecht
2 personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels in een pan ruim kokend water in 2 min. beetgaar (korter dan op de verpakking staat aangegeven). Giet af en laat staan tot gebruik.
Verhit de olie op hoog vuur in een wokpan en roerbak de wokgroente 4 min. Voeg de tofureepjes, het water en de woksaus toe en laat 2 min. op middelhoog vuur koken.
Haal de pan van het vuur, schep de noedels erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over 2 kommen.
serveertip:Lekker met gebakken uitjes.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
250 g verse eiernoedels
2 el zonnebloemolie
400 g Thaise wokgroente
180 g tofureepjes Aziatisch
50 ml water
90 ml woksaus gember-knoflook