Verse noedels met tofu en gember-knoflooksaus

Verse eiernoedels, knapperige wokgroente en zachte tofureepjes in een rijke gember-knoflooksaus. Dit snelle gerecht voelt als een klein feestje in je kom.

15 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de noedels in een pan ruim kokend water in 2 min. beetgaar (korter dan op de verpakking staat aangegeven). Giet af en laat staan tot gebruik. 

  2. Verhit de olie op hoog vuur in een wokpan en roerbak de wokgroente 4 min. Voeg de tofureepjes, het water en de woksaus toe en laat 2 min. op middelhoog vuur koken.

  3. Haal de pan van het vuur, schep de noedels erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over 2 kommen.

  • serveertipLekker met gebakken uitjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Verse noedels met tofu en gember-knoflooksaus

Verse eiernoedels, knapperige wokgroente en zachte tofureepjes in een rijke gember-knoflooksaus. Dit snelle gerecht voelt als een klein feestje in je kom.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig