Maak de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Laat ondertussen de mozzarella uitlekken en snijd in 4 plakken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 6 min. Keer halverwege en leg de mozzarella erop zodat deze een beetje smelt.
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de puree en schnitzels over 2 platte borden en schep de tomatensaus over de schnitzels.
Schnitzel met puree en tomaten-oreganosaus
Schnitzel met aardappelpuree en tomaten-oreganosaus? Ja hoor! Dit romige comfort food met gesmolten mozzarella maak je eenvoudig op een doordeweekse avond.
- combinatietipLekker met verse basilicum en een frisse salade.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Schnitzel met puree en tomaten-oreganosaus
Schnitzel met aardappelpuree en tomaten-oreganosaus? Ja hoor! Dit romige comfort food met gesmolten mozzarella maak je eenvoudig op een doordeweekse avond.

hoofdgerecht
2 personen
825 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Laat ondertussen de mozzarella uitlekken en snijd in 4 plakken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 6 min. Keer halverwege en leg de mozzarella erop zodat deze een beetje smelt.
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de puree en schnitzels over 2 platte borden en schep de tomatensaus over de schnitzels.
combinatietip:Lekker met verse basilicum en een frisse salade.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g pureersaus tomaat oregano
200 g mozzarella
2 el milde olijfolie
2 gepaneerde schnitzels
450 g koelverse aardappelpuree
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker (Blue Home)