Schnitzel met puree en tomaten-oreganosaus

Schnitzel met aardappelpuree en tomaten-oreganosaus? Ja hoor! Dit romige comfort food met gesmolten mozzarella maak je eenvoudig op een doordeweekse avond.

825 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Laat ondertussen de mozzarella uitlekken en snijd in 4 plakken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 6 min. Keer halverwege en leg de mozzarella erop zodat deze een beetje smelt.

  3. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verdeel de puree en schnitzels over 2 platte borden en schep de tomatensaus over de schnitzels.

  • combinatietipLekker met verse basilicum en een frisse salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Schnitzel met puree en tomaten-oreganosaus

Schnitzel met aardappelpuree en tomaten-oreganosaus? Ja hoor! Dit romige comfort food met gesmolten mozzarella maak je eenvoudig op een doordeweekse avond.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig