Visstoofpotje met pompoen en aardappel

Een gezond stoofpotje van vis en aardappel. Dankzij de pompoen helemaal herfst-proof en in een handomdraai op tafel. Ga jij 'm maken?

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 10 min. oventijd

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Schil ondertussen de aardappelen en snijd in blokjes van 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 2 cm. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

  3. Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de aardappelen, paprika en pompoen toe en bak 3 min. mee.

  4. Voeg de tomatenblokjes, het water, het paprikapoeder en de komijn toe. Roer door, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15-20 min. zachtjes koken op middelhoog vuur.

  5. Snijd de kabeljauw in blokjes van 3 cm, leg op de stoof en gaar 5-6 min. mee met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  6. Pers de halve citroen uit en meng 1 el (per 4 personen) ervan door de stoof. Snijd de peterselie fijn en strooi erover. Serveer met het stokbrood.

Gerelateerde recepten

Visstoofpotje met pompoen en aardappel

Een gezond stoofpotje van vis en aardappel. Dankzij de pompoen helemaal herfst-proof en in een handomdraai op tafel. Ga jij 'm maken?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig