Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olie in een kleine steelpan op middelhoog vuur en bak de paprika en de pompoen 2 min. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes samen met het water toe aan de pan en roer goed door. Breng aan de kook en laat 20 min. op laag vuur zachtjes koken.
Snijd ondertussen de kabeljauwfilet in stukjes van 1 cm, voeg toe en laat 5 min. meegaren tot de vis gaar is. Verwarm ondertussen de volkorenpita volgens de aanwijzingen op de verpakking in de broodrooster en snijd in reepjes. Serveer bij de visstoof.
Visstoof met pompoen en volkorenpita - 12+ maanden (Opperdepop)
Laat je dreumes kennismaken met kabeljauw door deze visstoof met pompoen voor te schotelen. Maak de maaltijd af door reepjes volkorenpita erbij te serveren.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Visstoof met pompoen en volkorenpita - 12+ maanden (Opperdepop)
Laat je dreumes kennismaken met kabeljauw door deze visstoof met pompoen voor te schotelen. Maak de maaltijd af door reepjes volkorenpita erbij te serveren.

hoofdgerecht
2 porties
27 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olie in een kleine steelpan op middelhoog vuur en bak de paprika en de pompoen 2 min. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes samen met het water toe aan de pan en roer goed door. Breng aan de kook en laat 20 min. op laag vuur zachtjes koken.
Snijd ondertussen de kabeljauwfilet in stukjes van 1 cm, voeg toe en laat 5 min. meegaren tot de vis gaar is. Verwarm ondertussen de volkorenpita volgens de aanwijzingen op de verpakking in de broodrooster en snijd in reepjes. Serveer bij de visstoof.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
½ rode paprika
100 g vastkokende aardappelen
1 el milde olijfolie
150 g koelverse flespompoen stukjes
200 g tomatenblokjes
250 ml water
75 g kabeljauwfilets
1 volkorenpita