Visstoof met pompoen en volkorenpita - 12+ maanden (Opperdepop)

Laat je dreumes kennismaken met kabeljauw door deze visstoof met pompoen voor te schotelen. Maak de maaltijd af door reepjes volkorenpita erbij te serveren.

27 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olie in een kleine steelpan op middelhoog vuur en bak de paprika en de pompoen 2 min. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes samen met het water toe aan de pan en roer goed door. Breng aan de kook en laat 20 min. op laag vuur zachtjes koken.

  2. Snijd ondertussen de kabeljauwfilet in stukjes van 1 cm, voeg toe en laat 5 min. meegaren tot de vis gaar is. Verwarm ondertussen de volkorenpita volgens de aanwijzingen op de verpakking in de broodrooster en snijd in reepjes. Serveer bij de visstoof.

Gerelateerde recepten

Visstoof met pompoen en volkorenpita - 12+ maanden (Opperdepop)

Laat je dreumes kennismaken met kabeljauw door deze visstoof met pompoen voor te schotelen. Maak de maaltijd af door reepjes volkorenpita erbij te serveren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig