Groenteballetjes in kerrie-notensaus

hollands
hoofdgerecht
4 personen
3
18
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g snelkook zilvervliesrijst
- 1 net spruitjes ((450 g) of diepvries)
- 20 g boter of margarine
- 1 schaaltje groenteballetjes (210 g)
- 1 zakje kerriesaus (voor 250 ml saus)
- 275 ml halfvolle melk
- 50 g ongezouten cashewnoten
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en groenteballetjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Kerriesaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten door de saus roeren en dit over de groenteballetjes schenken. Serveren met rijst en spruitjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 545 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 68 g
- vet 23 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43