Zalmvink met aardappel in schil
10 min. bereiden / 15 min. oventijd
3 ingrediënten
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en snijd ze met een scherp mes in dunne plakjes. Vet 2 ovenbestendige borden licht in met olie. Leg de aardappelplakjes in een cirkel op de borden. Leg in het midden van elk bord een zalmfilet.
Bestrijk de vis en aardappelplakjes met de rest van de olie. Zet de borden op een rooster in het midden van de oven en bak ca. 15 min. tot de vis gaar is en de aardappelplakjes beginnen te kleuren. Bestrooi met peper en zout.
Zalmvink met aardappel in schil
hoofdgerecht
null personen
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en snijd ze met een scherp mes in dunne plakjes. Vet 2 ovenbestendige borden licht in met olie. Leg de aardappelplakjes in een cirkel op de borden. Leg in het midden van elk bord een zalmfilet.
Bestrijk de vis en aardappelplakjes met de rest van de olie. Zet de borden op een rooster in het midden van de oven en bak ca. 15 min. tot de vis gaar is en de aardappelplakjes beginnen te kleuren. Bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 roodschillige aardappelen
3 el traditionele olijfolie
2 verse zalmfilets
Dit heb je nodig
ovenbestendige borden