bewaar
Witte-chocoladekersentruffels
Witte-chocoladekersentruffels
bewaar

Witte-chocoladekersentruffels

15 min. bereiden
4 uur wachten
13waarderingen

Ingrediënten

20 porties

2 maal 100 g

witte chocolade

1 eetlepel

kirsch (slijter)

125 g

mascarpone

75 g

kersen

Aan de slag

Chocolade au bain-marie laten smelten met kirsch. Pan van vuur nemen en voorzichtig mascarpone en uitgelekte kersen door chocolade scheppen. Mengsel in rechthoekige vorm schenken en in koelkast minstens 4 uur laten opstijven. Vóór serveren in blokjes snijden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-chocoladekersentruffels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig