Broccolistamppot

Soms is het zo simpel: wat blokjes pikante kaas door de stamppot voor extra smaak.

550 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilet in reepjes en meng met de mosterd, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Laat minimaal 15 min. marineren.

  2. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Snijd de broccoli in halve roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Giet de aardappelen af en stamp tot een smeuïge puree met de melk en ⅔ van de boter.

  3. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak de kipreepjes in 5. min. rondom goudbruin. Snijd de kaas in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de broccoli en de kaasblokjes door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper. Serveer met de kip en bestrooi met peterselie.

Gerelateerde recepten

Broccolistamppot

Soms is het zo simpel: wat blokjes pikante kaas door de stamppot voor extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig