Tagliatelle met aubergine-quornsaus
630 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
1 grote
1 teentje
4 eetlepels
1 schaaltje
1 pot
3 eetlepels
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 08-09 - 2003 week 08-09
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.
Tagliatelle met aubergine-quornsaus

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tagliatelle bicolore
1 grote aubergine
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Quorn fijngehakt
1 pot sugo traditionele
3 eetlepels kappertjes
100 g ongezouten gemengde noten




