Tagliatelle met aubergine-quornsaus

630 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 08-09 - 2003 week 08-09

Aan de slag

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met aubergine-quornsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig