Penne met prei-baconroomsaus

1235 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(78)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 nr. 03 - De kruidige smaken van de Maghreb

Aan de slag

  1. Bacon in reepjes snijden. In hapjespan olie verhitten. Bacon knapperig bakken en met schuimspaan uit pan nemen. Op keukenpapier laten uitlekken. Vuur laag draaien. Prei in achtergebleven bakvet ca. 10 minuten al omscheppend bakken. Intussen in pan met ruim water penne met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Met kaasschaaf of dunschiller grove krullen van kaas snijden. Pesto en crème fraîche door prei roeren en saus nog 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak breng met (grofgemalen) peper. Penne afgieten en over twee warme borden verdelen. Preisaus erop scheppen en bestrooien met kaaskrullen en uitgebakken bacon.

Wat vond je van dit recept?

Penne met prei-baconroomsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig