Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
470 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 struik
2 eetlepels
½ pot
75 g
250 g
1 bakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 04 - Het is weer pasen
Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.
Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus

hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 struik bleekselderij
2 eetlepels olie
½ pot olijven met piment
75 g Grana Padano
250 g tagliatelle al pomodoro
1 bakje verse groene pesto
0 grofgemalen zwarte peper




