Bami met prei en ei

520 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(109)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2003 week 40-41 - 2003 week 40-41

Aan de slag

  1. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten roerbakken. Paprika en prei toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Eieren loskloppen en door groente mengen. Blijven roeren tot ei gestold is. Ham, 50 ml kokend water en boemboe toevoegen en goed roeren. Mie voorzichtig door groente-eimengsel mengen en bami al omscheppend nog ca. 3 minuten verhitten. Lekker met atjar en komkommer.

Wat vond je van dit recept?

Bami met prei en ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig