Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus

260 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • tafelgrill


2003 nr. 11 - We zijn jarig! 20 jaar AllerHande

Aan de slag

  1. In kom lamsboutlapjes minstens 15 min. marineren in 2 el van olie, terwijl vlees op kamertemperatuur komt. Appel wassen en langs klokhuis in plakken snijden. Plakken in piepkleine blokjes snijden en in kom door limoensap mengen. Yoghurt, 1 el olie, munt, bosui, en zout naar smaak erdoor roeren. Tafelgrill voorverwarmen. Lamsboutlapjes in 2-3 min. aan beide kanten bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met appel-muntsaus.

  • algemeenVervang het lamsvlees door kipfilet à la minute of kalkoenschnitzel.

Wat vond je van dit recept?

Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig