In kom lamsboutlapjes minstens 15 min. marineren in 2 el van olie, terwijl vlees op kamertemperatuur komt. Appel wassen en langs klokhuis in plakken snijden. Plakken in piepkleine blokjes snijden en in kom door limoensap mengen. Yoghurt, 1 el olie, munt, bosui, en zout naar smaak erdoor roeren. Tafelgrill voorverwarmen. Lamsboutlapjes in 2-3 min. aan beide kanten bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met appel-muntsaus.
- algemeenVervang het lamsvlees door kipfilet à la minute of kalkoenschnitzel.
Gerelateerde recepten
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus

hoofdgerecht
4 personen
260 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom lamsboutlapjes minstens 15 min. marineren in 2 el van olie, terwijl vlees op kamertemperatuur komt. Appel wassen en langs klokhuis in plakken snijden. Plakken in piepkleine blokjes snijden en in kom door limoensap mengen. Yoghurt, 1 el olie, munt, bosui, en zout naar smaak erdoor roeren. Tafelgrill voorverwarmen. Lamsboutlapjes in 2-3 min. aan beide kanten bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met appel-muntsaus.
algemeen:Vervang het lamsvlees door kipfilet à la minute of kalkoenschnitzel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes lamsboutlapjes à la minute
3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
1 Granny Smith appel
½ limoen
150 g Griekse yoghurt
½ zakje verse munt
1 bosuitje
Dit heb je nodig
tafelgrill