Kalkoenfilet met sherrysaus

495 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 50-51 - 2003 week 50-51

Aan de slag

  1. Kalkoen in 4 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten gaarbakken. Tuinerwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Sherry bij bakvet schenken, aanbaksels losroeren en geheel op hoog vuur ca. 1 minuut inkoken. Room toevoegen en tot romige saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen serveren met saus, puree en tuinerwten.

Wat vond je van dit recept?

Kalkoenfilet met sherrysaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig