Roergebakken lamsvlees in knoflooksaus

365 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(76)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 nr. 03 - Vijf keer Oosters

Aan de slag

  1. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in lange, smalle reepjes snijden. Spinazie in pan met ruim kokend water met 1 tl zout 30 sec. laten slinken. Spinazie in vergiet goed laten uitlekken en alle vocht eruit drukken. In wok of braadpan 2 el olie verhitten. Lamsreepjes 1 min. op hoog vuur roerbakken. Knoflook, suiker, vissaus en sojasaus toevoegen, vuur laag zetten en gerecht afgedekt nog 2 min. laten sudderen. Intussen spinazie terugdoen in pan en omscheppen met 1 el olie. Helft van munt en koriander erdoor mengen en spinazie op smaak brengen met zout en peper. In kom rest van koriander en munt met rode peper mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Lamsvlees op spinazie leggen en kruiden-pepermengsel erover strooien. Serveren met witte rijst.

Wat vond je van dit recept?

Roergebakken lamsvlees in knoflooksaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig