Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.
Gerelateerde recepten
Roergebakken lamsvlees met rijst

hoofdgerecht
2 personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
125 g wilde en witte rijst
2 eetlepels olie
250 g lamsboutlapjes à la minute
1 rode ui
1 teentje knoflook
300 g (suiker)peultjes
1 eetlepel cajunkruiden
125 ml crème fraîche
Dit heb je nodig
wok