Gratin van aardappel en courgette

Lekker met zongedroogde tomaatjes onder een knapperig kaaslaagje.

430 kcal

15 min. bereiden, 40 min. oventijd

3.1/5

(156)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)


2004 week 16-17 - 2004 week 16-17

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Laat de tomaten uitlekken en snijd in stukjes. Snijd de courgette in plakken.

  2. Vet de ovenschaal in. Leg de aardappel- en courgetteplakken dakpansgewijs om en om in de ingevette schaal met stukjes tomaat ertussen.

  3. Roer de melk en de kaas goed door elkaar. Pers de knoflook erboven uit. Breng pittig op smaak met peper. Schenk het mengsel over de aardappelen en courgette.

  4. Laat de schaal in het midden van de oven in 40 min. gaar worden, dek af met folie. Verwijder na 15 min. de folie en laat de schotel licht gratineren.

  • Gratineren

    Instructievideo - 00:39 min.

Wat vond je van dit recept?

Gratin van aardappel en courgette

Lekker met zongedroogde tomaatjes onder een knapperig kaaslaagje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig