Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo
Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo

Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

330 g

Risotto alla Milanese

400 g

kipfilet

2 el

traditionele olijfolie

175 g

uiensnippers

125 g

chorizoworst aan een stuk

465 g

geroosterde rode paprika's in pot

15 g

verse bieslook

Aan de slag

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.