Rijst met roodbaars en groene pepers

715 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 28-29 - 2004 week 28-29

Aan de slag

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sjalotten pellen en snipperen. Steeltjes van pepers snijden en pepers in fijne ringetjes snijden. Roodbaars in reepjes snijden en bestrooien met zout en bloem. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. bakken. Visreepjes toevoegen en 2 min. bakken. Pepers, wijn en room toevoegen en onder voortdurende roeren zachtjes verwarmen. Intussen tuinerwten in bodempje water 3 min. koken. Vissaus op smaak brengen met zout. Rijst serveren met tuinerwten en vissaus.

Wat vond je van dit recept?

Rijst met roodbaars en groene pepers

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig