Rijst met roodbaars en groene pepers
715 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
3
½ pot
2 schaaltjes
1 eetlepel
4 eetlepels
200 ml
1 pakje
1 pak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 28-29 - 2004 week 28-29
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sjalotten pellen en snipperen. Steeltjes van pepers snijden en pepers in fijne ringetjes snijden. Roodbaars in reepjes snijden en bestrooien met zout en bloem. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. bakken. Visreepjes toevoegen en 2 min. bakken. Pepers, wijn en room toevoegen en onder voortdurende roeren zachtjes verwarmen. Intussen tuinerwten in bodempje water 3 min. koken. Vissaus op smaak brengen met zout. Rijst serveren met tuinerwten en vissaus.
Rijst met roodbaars en groene pepers

hoofdgerecht
4 personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sjalotten pellen en snipperen. Steeltjes van pepers snijden en pepers in fijne ringetjes snijden. Roodbaars in reepjes snijden en bestrooien met zout en bloem. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. bakken. Visreepjes toevoegen en 2 min. bakken. Pepers, wijn en room toevoegen en onder voortdurende roeren zachtjes verwarmen. Intussen tuinerwten in bodempje water 3 min. koken. Vissaus op smaak brengen met zout. Rijst serveren met tuinerwten en vissaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
3 sjalotten
½ pot groene pepers mild
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 eetlepel bloem
4 eetlepels boter
200 ml witte wijn
1 pakje room culinair
1 pak tuinerwten fijn




