Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
780 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 middelgrote uien
middelgrote uien
75 gram ongezouten roomboter
ongezouten roomboter
900 gram kruidenbouillon
kruidenbouillon
300 gram risottorijst
risottorijst
600 gram geschrapte worteltjes
geschrapte worteltjes
360 gram Garden Gourmet groenteschijven
Garden Gourmet groenteschijven
15 gram verse peterselie
verse peterselie
185 gram geraspte kaas pittig 45+
geraspte kaas pittig 45+
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 30-31 - 2004 week 30-31
Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote uien
75 g ongezouten roomboter
900 g kruidenbouillon
300 g risottorijst
600 g geschrapte worteltjes
360 g Garden Gourmet groenteschijven
15 g verse peterselie
185 g geraspte kaas pittig 45+




