Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

780 kcal

30 min. bereiden

3/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 middelgrote uien

    middelgrote uien

  • 75 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 900 gram kruidenbouillon

    kruidenbouillon

  • 300 gram risottorijst

    risottorijst

  • 600 gram geschrapte worteltjes

    geschrapte worteltjes

  • 360 gram Garden Gourmet groenteschijven

    Garden Gourmet groenteschijven

  • 15 gram verse peterselie

    verse peterselie

  • 185 gram geraspte kaas pittig 45+

    geraspte kaas pittig 45+

2004 week 30-31 - 2004 week 30-31

Aan de slag

  1. Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig