Varkensvlees met roergebakken kool, appel en gele rijst

610 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 nr. 12 - Wijn en spijs

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In droge wok spekblokjes uitbakken. Knoflook 1 min. in spekvet meebakken. In droge koekenpan filetlapjes met marinade 2 min. bakken; halverwege draaien. Olie en kool aan mengsel in wok toevoegen en op hoog vuur 2 min. roerbakken. Appel 1 min. meebakken. Bieslook door rijst roeren. Rijst, kool en filetlapjes over borden verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Varkensvlees met roergebakken kool, appel en gele rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig