Bloemkool met mosterdvinaigrette

630 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Laat uitlekken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng de mosterd in een schaal met de sjalot en de azijn. Klop er 4 el olie door. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout. Voeg de bloemkool toe en meng goed.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Serveer de bloemkool met de rijst en de filetlapjes.

  • algemeenU kunt de bloemkool 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt op kamertemperatuur.
  • Vinaigrette maken

    Instructievideo - 00:34 min.

Bloemkool met mosterdvinaigrette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig