Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g tagliatelle (zak a 500 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 pakje pastasaus (sugo basilicum, 370 g)
- ⅓ goudsalami ((a 500 g), in kleine blokjes)
- 1 teentje knoflook (in plakjes)
- 10 groene olijven zonder pit ((pot a 250 ml), in plakjes)
- 1 zak spinaziesla (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan tomatenblokjes en pastasaus mengen en iets laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Salami in droge koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur krokant uitbakken. Knoflookplakjes toevoegen en goudbruin fruiten. Van spinaziesla tweederde in gedeelten in tomatensaus laten slinken. Tagliatelle afgieten en met rest van spinaziesla, salami, knoflook en bakvet omscheppen. Tomatensaus over borden verdelen. Tagliatelle in cirkelvorm erop leggen en met peper bestrooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 510 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 62 g
- vet 19 g