Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
455 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
1
4 el
1 pot
250 g
1 schaal
1 blik
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 04-05 - 2009 week 04-05
Ui pellen en snipperen. Uiteinden van aubergine verwijderen en rest in kleine blokjes snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Aubergineblokjes enkele min. meebakken. Pastasaus toevoegen, pot omspoelen met klein beetje water en bij saus gieten. Geheel ca. 20 min. op laag vuur laten pruttelen. Intussen tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kabeljauwfilet in stukjes snijden en samen met tomaatblokjes laatste 5 min. mee verwarmen met saus. Tagliatelle serveren met puttanesca-vissaus.
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw

hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Uiteinden van aubergine verwijderen en rest in kleine blokjes snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Aubergineblokjes enkele min. meebakken. Pastasaus toevoegen, pot omspoelen met klein beetje water en bij saus gieten. Geheel ca. 20 min. op laag vuur laten pruttelen. Intussen tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kabeljauwfilet in stukjes snijden en samen met tomaatblokjes laatste 5 min. mee verwarmen met saus. Tagliatelle serveren met puttanesca-vissaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
1 aubergine
4 el olijfolie
1 pot pastasaus
250 g tagliatelle
1 schaal kabeljauwfilet
1 blik tomatenblokjes




