Tagliatelle puttanesca met kabeljauw

455 kcal

25 min. bereiden

3/5

(88)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 04-05 - 2009 week 04-05

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. Uiteinden van aubergine verwijderen en rest in kleine blokjes snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Aubergineblokjes enkele min. meebakken. Pastasaus toevoegen, pot omspoelen met klein beetje water en bij saus gieten. Geheel ca. 20 min. op laag vuur laten pruttelen. Intussen tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kabeljauwfilet in stukjes snijden en samen met tomaatblokjes laatste 5 min. mee verwarmen met saus. Tagliatelle serveren met puttanesca-vissaus.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle puttanesca met kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig