Rosbief en rauwkost met zoutdip

150 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 40-41 - 2004 week 40-41

Aan de slag

  1. Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.

Wat vond je van dit recept?

Rosbief en rauwkost met zoutdip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig