bewaar
Rosbief en rauwkost met zoutdip
Rosbief en rauwkost met zoutdip
bewaar

Rosbief en rauwkost met zoutdip

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bos

radijs

½

komkommer

½ bos

bospeen

2 eetlepels

molenzout

4 sneetjes

witbrood

100 g

rosbief

Aan de slag

Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.