Boerenkoolschotel met mosterd

670 kcal

30 min. bereiden, 10 min. wachten

3/5

(56)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 kilo kruimige aardappels

    kruimige aardappels

  • 2 zakken gesneden boerenkool

    gesneden boerenkool

  • 200 gram verse roomkaas

    verse roomkaas

  • 4 eetlepels Dijon mosterd

    Dijon mosterd

  • 2 schaaltjes vegetarische braadworsten

    vegetarische braadworsten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


2004 week 42-43 - 2004 week 42-43

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, in plakken snijden en in 15 min. gaarkoken. Boerenkool in weinig water 10 min. koken. Helft van roomkaas door boerenkool scheppen en laten smelten. Met zout en peper op smaak brengen. Oven op 225 °C voorverwarmen. In steelpan rest van roomkaas smelten. Mosterd door kaas roeren. Boerenkool in ovenschaal scheppen. Worst in plakjes snijden en op boerenkool leggen. Aardappels erover verdelen. Mosterdsaus erover schenken. Schotel in oven 10 min. gratineren. Lekker met gegrilde halve tomaten.

Wat vond je van dit recept?

Boerenkoolschotel met mosterd

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig