Karbonades, spinazie en aardappelpuree
705 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 pakken
1 zak
2
4
50 g
50 ml
½ zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 48-49 - 2004 week 48-49
Spinazie en puree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Karbonades met zout en peper bestrooien. In grote koekenpan boter verhitten en karbonades dichtschroeien. Uiringen erbij scheppen en vlees in 5 min. per kant bruin en gaar bakken. Crème fraîche en kaas door puree roeren. Karbonades met uiringen, kaaspuree en spinazie serveren.
Karbonades, spinazie en aardappelpuree

hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie en puree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Karbonades met zout en peper bestrooien. In grote koekenpan boter verhitten en karbonades dichtschroeien. Uiringen erbij scheppen en vlees in 5 min. per kant bruin en gaar bakken. Crème fraîche en kaas door puree roeren. Karbonades met uiringen, kaaspuree en spinazie serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 pakken spinazie à la crème
1 zak aardappelpuree
2 uien
4 ribkarbonades
50 g boter
50 ml crème fraîche
½ zakje gemalen belegen kaas




