Ovenschotel met spinazie en gehakt

Een avg'tje van gehakt, aardappel en spinazie a la crème maar dan als ovenschotel. Want ja, why not? Deze ovenschotel met spinazie vullen we nog extra aan met broccoli.

695 kcal

25 min. bereiden, 25 min. oventijd

4.2/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)


2006 week 36-37 - 2006 week 36-37

september 2025 - september 2025

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de broccoliroosjes in stukken van 2 cm en verkruimel de blauwe kaas.

  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook in 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min rul. Voeg de broccoliroosjes, blauwe kaas en spinazie à la crème toe en verwarm 5 min. mee. Breng op smaak met peper.

  3. Verwarm de aardappelpuree volgens aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het gehaktmengsel over de ovenschaal en schep de aardappelpuree erover. Strijk glad met een vork en bak 25 min. in de oven.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Ovenschotel met spinazie en gehakt

Een avg'tje van gehakt, aardappel en spinazie a la crème maar dan als ovenschotel. Want ja, why not? Deze ovenschotel met spinazie vullen we nog extra aan met broccoli.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig