Kipburger met gebakken aardappel & spinazie
Kipburger met gebakken aardappel & spinazie

Kipburger met gebakken aardappel & spinazie

Kipburger met gebakken aardappel & spinazie: simpel maar lekker! De meegebakken uitjes maken dit recept extra smakelijk.

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote uien

4 el

milde olijfolie

1 kg

bakaardappeltjes

750 g

diepvries spinazie à la crème

4

kipburgers

Kipburger met gebakken aardappel & spinazie: simpel maar lekker! De meegebakken uitjes maken dit recept extra smakelijk.

Aan de slag

1

Snijd de uien in halve ringen. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de ui, aardappeltjes in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.

2

Ontdooi en verwarm ondertussen de spinazie 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de kipburgers in ca. 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.

3

Serveer de aardappeltjes met de spinazie en kipburgers.

tip

vegatipIn plaats van kipburgers kun je er ook vegetarische groenteburgers bij serveren.