Rundvleescurry met kokosboontjes

580 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(81)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram basmatirijst

    basmatirijst

  • 600 gram sperziebonen

    sperziebonen

  • 1 blik kokosmelk

    kokosmelk

  • 3 bosuitjes

    bosuitjes

  • 3 tomaten

    tomaten

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 schaal rundvleesreepjes naturel

    rundvleesreepjes naturel

  • 3 eetlepels Thaise groene currypasta

    Thaise groene currypasta

Dit heb je nodig

  • wok


2004 week 52-53 - 2004 week 52-53

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.

Wat vond je van dit recept?

Rundvleescurry met kokosboontjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig