Rundvleescurry met kokosboontjes
580 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
600 g
1 blik
3
3
3 eetlepels
1 schaal
3 eetlepels
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 52-53 - 2004 week 52-53
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.
Rundvleescurry met kokosboontjes

hoofdgerecht
4 personen
580 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
600 g sperziebonen
1 blik kokosmelk
3 bosuitjes
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal rundvleesreepjes naturel
3 eetlepels Thaise groene currypasta
Dit heb je nodig
wok




