Rucolasalade met zalm uit de oven
670 kcal
10 min. bereiden, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
2 schaaltjes
½ kuipje
1 bakje
2 zakjes
1 cup
1
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 18-19 - 2005 week 18-19
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Tomaat wassen en in 4 dikke plakken snijden. Zalm in 4 gelijke stukken verdelen, met zout en peper bestrooien en in ovenschaal leggen. Tomaat en kruidenboter over zalm verdelen. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaar laten worden. Cherrytomaatjes wassen en halveren. Sla, tomaten en dressing door elkaar scheppen. Zalm met sla en stokbrood serveren.
Rucolasalade met zalm uit de oven

hoofdgerecht
4 personen
670 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Tomaat wassen en in 4 dikke plakken snijden. Zalm in 4 gelijke stukken verdelen, met zout en peper bestrooien en in ovenschaal leggen. Tomaat en kruidenboter over zalm verdelen. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaar laten worden. Cherrytomaatjes wassen en halveren. Sla, tomaten en dressing door elkaar scheppen. Zalm met sla en stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 vleestomaat
2 schaaltjes zalmfilet
½ kuipje kruidenboter
1 bakje cherrytomaten
2 zakjes rucola slamelange
1 cup verse honing-mosterddressing
1 stokbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet




