Couscoussalade met kerriekip
515 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram sperziebonen
sperziebonen
250 gram couscous
couscous
4 romatomaten
romatomaten
1 rode peper
rode peper
6 eetlepels olijfolie
olijfolie
3 eetlepels citroensap
citroensap
100 gram olijven met piment
olijven met piment
1 schaal kipfilet à la minute kerrie
kipfilet à la minute kerrie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 28-29 - 2005 week 28-29
Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.
Couscoussalade met kerriekip

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g sperziebonen
250 g couscous
4 romatomaten
1 rode peper
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels citroensap
100 g olijven met piment
1 schaal kipfilet à la minute kerrie




