Couscoussalade met kerriekip

515 kcal

20 min. bereiden

2.6/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram sperziebonen

    sperziebonen

  • 250 gram couscous

    couscous

  • 4 romatomaten

    romatomaten

  • 1 rode peper

    rode peper

  • 6 eetlepels olijfolie

    olijfolie

  • 3 eetlepels citroensap

    citroensap

  • 100 gram olijven met piment

    olijven met piment

  • 1 schaal kipfilet à la minute kerrie

    kipfilet à la minute kerrie

2005 week 28-29 - 2005 week 28-29

Aan de slag

  1. Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Couscoussalade met kerriekip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig