Italiaanse superburger
Italiaanse superburger
bewaar
bewaar

Italiaanse superburger

Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet

20 min. bereiden
179waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen 10 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan.Bak de hamburgers in het achtergebleven bakvet in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Snijd ondertussen de Italiaanse bollen horizontaal in 3 stukken. Snijd de mozzarella in 8 plakken.

2

Verdeel de ui en hamburgers over de onderste stukken van het brood. Snijd de paprika in reepjes. Dek de hamburgers af met de middelste stukken brood en beleg met de sla, gegrilde paprika en 2 plakken mozzarella. Dek af met de bovenste stukken van het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse superburger

Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig