Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst
815 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
1
2 eetlepels
200 g
200 g
1 bakje
3 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 10 - Heerlijk herfst!
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst

hoofdgerecht
2 personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
200 g gele rijst
1 groene paprika
2 eetlepels olie
200 g tuinerwten
200 g gerookte zalmsnippers
1 bakje rivierkreeftjes
3 eetlepels Japanse sojasaus




